ROLL-ON VAXAPPARAT, reglerbar temp, går att seriekoppla (artnr 0411)

Singe Roll-on vaxapparat med möjlighet att justera temperaturen. Går att seriekoppla flera stycken. Du kan själv välja temperatur som passar bäst för ditt sätt att jobba samt för de olika vaxsorter. EU-tillverkad, mycket hög kvalitet. Snygg slim, ergonomisk design. Garanterar en bekväm och behaglig hårborttagning både för hudterapeuten och kunden.

Artikelnr: 0411
Taggar:

Roll-on vaxapparat med möjlighet att justera temperaturen. Det går att seriekoppla flera stycken. Du kan själv välja temperatur som passar bäst för ditt sätt att jobba samt för de olika vaxsorter. EU-tillverkad, mycket hög kvalitet. Snygg slim, ergonomisk design. Garanterar en bekväm och behaglig hårborttagning både för hudterapeuten och kunden.

Roll-on vaxapparater har i vanliga fall en förinställd temperatur. Det är lätt och bekvämt att använda dem men i vissa fall önskar man att man själv kunde öka eller minska temperaturen. Olika sorters vax har olika konsistens. En del vax blir tunnare än andra vid en viss temperatur. Vid dessa tillfällen är det önskvärt att kunna justera temperaturen på vaxapparaten.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.