TREO ROLL-ON VAXAPPARAT med reglerbar temperatur (artnr 0404)

Basenhet med 3 st roll-on vaxapparater med möjlighet att justera temperaturen på varje, var för sig. Varje kassettvärmare kan även användas fristående eftersom egen kabel medföljer.

Artikelnr: 0404
Taggar:

Komplett roll-on startpaket. Basenhet med 3 st roll-on vaxapparater med möjlighet att justera temperaturen på varje, var för sig. Varje kassettvärmare kan även användas fristående eftersom egen kabel medföljer.

Roll-on vaxapparater har i vanliga fall en förinställd temperatur. Det är lätt och bekvämt att använda dem men i vissa fall önskar man att man själv kunde öka eller minska temperaturen. Olika sorters vax har olika konsistens. En del vax blir tunnare än andra vid en viss temperatur. Vid dessa tillfällen är det önskvärt att kunna minska temperaturen på vaxapparaten.

Denna är en roll on vax-apparat med möjlighet att justera temperaturen. Mycket snygg design, tillverkad med modern teknologi och dubbel resistor. Har dubbelt yttre hölje samt fönster både på fram- och baksidan för att lätt kunna se mängden vax i kassetten.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.